Margot Schotanus      
  koken op locatie en biologische catering 


boven


home

privékok_bij_u_thuis

met_groepen_mee

workshops

catering

visie

wie_ben_ik

links

contact
Wie ben ik

Dertig jaar kook ik. De eerste 25 jaar heb ik tijdens en na mijn koksopleidingen in restaurants gekookt. Vaak fantastische plekken om te werken, ook internationale. Koken verveelt nooit, en zo heb ik me kunnen ontwikkelen tot een kok met een gedegen kennis, smaak en vaardigheden. Iemand die open staat voor nieuwe smaken en nieuwe ontwikkelingen; ik hou van spelen met smaak en ingrediënten en vind dat de  gasten wel een beetje geprikkeld mogen worden tot proeven. Eten mag best een beetje avontuurlijk zijn.
 

Omdat ik ook docente ben en een aantal jaar bij stichting RestoVanHarte vrijwilligers, stagiaires en mensen uit het bedrijfsleven begeleid heb, ben ik gewend om met verschillende mensen om te gaan.

Door nu mijn werk in een andere vorm te gieten –koken met passie voor u en met u- is mijn werk nóg leuker geworden.











cantharellentuinbloemenboterappelsboleten



info@margotschotanus.nl                                                      06- 199 273 49